Snackbar Terneuzen dicht vanwege stormschade

Toegevoegd: 16-02-2020, 15.17 uur

De omgeving van de snackbar is afgezet met linten.
De omgeving van de snackbar is afgezet met linten.
1
© Foto: Brandweer Terneuzen post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Snackbar Eeterij Othene in Terneuzen kan vandaag niet open vanwege schade die vanmiddag ontstond door storm Dennis.

Bij het restaurant aan de Kokkeldreef viel rond 11.45 uur een grote ruit kapot. De ruit in de voorgevel zou naar beneden zijn gekomen doordat de wind grip op de constructie had gekregen. Zowel een tankautospuit van de post Zuidlandstraat in Terneuzen als het hulpverleningsvoertuig van de post Mauritsfort in Hoek rukten uit om hulp te verlenen.

De zaak was nog niet open toen de ruit naar beneden viel en er raakte ook niemand gewond. Een stuk van het parkeerterrein is uit voorzorg afgezet. Via Facebook meldt het team van de snackbar dat de zaak momenteel gesloten is vanwege de ontstane schade.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750