Stormschade woning Spoorstraat Oost-Souburg

Toegevoegd: 16-02-2020, 15.24 uur - Update: 16-02-2020, 15.27 uur

Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Vanwege een stormschade is zondagmiddag in Oost-Souburg een hoogwerker van de Vlissingse brandweer ingezet.

Bij de alarmcentrale van de brandweer werd omstreeks 14.10 uur melding gemaakt van schade bij een schoorsteen van een woning aan de Spoorstraat. Hierop werd de hoogwerker zonder spoed naar de locatie tegenover de fietsenstalling bij het NS-station gestuurd.

Met behulp van de hoogwerker heeft de brandweer de betreffende schoorsteen ingepakt. Rond 14.45 uur zat de inzet er op. De straat moest in de tussentijd volledig worden afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (17-2-2020 om 07:29)
Als je leest wat de storm weer in zeeland heeft bijgedragen aan schade is toch weer behoorlijk veel mensen gedupeerd door schade aan gebouwen,de storm voor al in de middag was zeer groot dus de code geel was weer terecht af gegeven..