Grote tak bungelt boven Koopmansvoetpad

Toegevoegd: 16-02-2020, 17.41 uur

Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De brandweer is zondag in Oost-Souburg ingezet omdat een grote tak bovenop een fietspad dreigde te vallen.

De tak, naar schatting zeker zes meter lang, hing boven het Koopmansvoetpad tussen buurtschap Groot-Abeele en Oost-Souburg. Een omwonende sloeg rond 16.15 uur alarm over de tak, waarop de ladderwagen van de brandweerpost Stromenweg in Middelburg ter plaatse werd gestuurd.

Het bleek lastig om het redvoertuig precies zo te plaatsen dat de tak goed bereikt kon worden maar uiteindelijk lukte het de brandweer om de tak te bereiken en deze af te zagen. Een uur na de melding konden de ingezette brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.

Tijdens de werkzaamheden van de brandweer was een deel van het Koopmansvoetpad tijdelijk afgesloten.

Videoverslag volgt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750