Persoon gestoken bij ruzie in Goes

Toegevoegd: 17-02-2020, 12.30 uur - Update: 17-02-2020, 12.50 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ruzie in het centrum van Goes is maandag een persoon gestoken. De dader kon al snel worden aangehouden.

Rond 12.00 uur was er op de Wijngaardstraat ter hoogte van de Van de Spiegelstraat een ruzie tussen twee personen. Volgens de politie is hierbij iemand gestoken. Het slachtoffer raakte niet ernstig gewond, maar is wel voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De dader van het steekincident kon al snel door agenten worden aangehouden. Na het incident werd een plaats delict afgezet met linten maar deze kon even na half één alweer worden opgeheven. Het politie-onderzoek loopt nog.

Videoverslag volgt.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de jeugd heeft de toekomst (18-2-2020 om 18:33)
kinderen lopen allemaal met een mes tegenwoordig hoor..en kijk maar uit anders prikken ze je zo.
Wim (18-2-2020 om 07:05)
Als je vroeger ruzie had wat ook gebeurde net zo goed als vroeger dan werd dat gewoon uit gepraat zoals het ook behoort maar tegen woordig word je gelijk met een mes gestoken is net of dit gewoonte is