Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie onderzoekt hoe vrouw gewond raakte

Toegevoegd: 17-02-2020, 16.20 uur - Update: 17-02-2020, 18.25 uur
Politie onderzoekt hoe vrouw gewond raakte
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - De politie onderzoekt hoe een vrouw aan de verwondingen is gekomen die gisteren bij haar werden geconstateerd. Mogelijk is het slachtoffer aangereden.

De ambulancedienst was zondag aan het begin van de avond naar een woning aan de Bestevaerstraat in Oostburg gestuurd. Binnen werd een vrouw aangetroffen met zodanige verwondingen dat werd vermoed dat ze was aangereden.

De politie werd rond 18.40 uur ingeseind en de vrouw werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De in de woning aanwezige partner kon de politie niet vertellen hoe de vrouw precies gewond was geraakt. Hierop werd een nader onderzoek ingesteld.

“We kwamen te weten dat het stel die middag in een café aan de Zuidzandseweg in Cadzand is geweest”, zo zegt de politie. Het is niet bekend hoe laat de twee precies zijn vertrokken. Wel is duidelijk dat de vrouw alvast vertrok toen haar man de auto ging halen, welke een stuk verderop stond.

Toen de man bij zijn vrouw kwam, bleek ze gewond te zijn geraakt. De man reed met zijn vrouw naar huis en belde daar de hulpdiensten. Volgens de politie is nog steeds onduidelijk wat er precies is gebeurd. “Het slachtoffer kan nog niets verklaren”, zo vertelt de politie, die hoopt dat eventuele getuigen zich melden. “Wellicht zijn er ook mensen die een auto kennen die nu bijvoorbeeld opeens schade aan de voorzijde heeft. Ook zulke informatie is welkom.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cluedo (18-2-2020 om 18:42)
hmmm, als enige betrokkene die er van af kan weten ging niet naar de dokter of het ziekenhuis maar eerst eens op het gemak naar huis..
Gillis (18-2-2020 om 09:08)
Àls zijn inderdaad is aangereden, is het een lafbek als hij/zij zich niet meldt.Kun ja alsnog schuld bekennen. Dan verander je van een lafbek naar een "held".
Wim (18-2-2020 om 07:00)
Wat een vreemd verhaal van de man wat de vrouw betreft hoe ze verwond is geraakt.