www.hvzeeland.nl

Politie onderzoekt hoe vrouw gewond raakte

Toegevoegd: 17-02-2020, 16.20 uur - Update: 17-02-2020, 18.25 uur

Door: Roland de Jong

CADZAND - De politie onderzoekt hoe een vrouw aan de verwondingen is gekomen die gisteren bij haar werden geconstateerd. Mogelijk is het slachtoffer aangereden.

De ambulancedienst was zondag aan het begin van de avond naar een woning aan de Bestevaerstraat in Oostburg gestuurd. Binnen werd een vrouw aangetroffen met zodanige verwondingen dat werd vermoed dat ze was aangereden.

De politie werd rond 18.40 uur ingeseind en de vrouw werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De in de woning aanwezige partner kon de politie niet vertellen hoe de vrouw precies gewond was geraakt. Hierop werd een nader onderzoek ingesteld.

“We kwamen te weten dat het stel die middag in een café aan de Zuidzandseweg in Cadzand is geweest”, zo zegt de politie. Het is niet bekend hoe laat de twee precies zijn vertrokken. Wel is duidelijk dat de vrouw alvast vertrok toen haar man de auto ging halen, welke een stuk verderop stond.

Toen de man bij zijn vrouw kwam, bleek ze gewond te zijn geraakt. De man reed met zijn vrouw naar huis en belde daar de hulpdiensten. Volgens de politie is nog steeds onduidelijk wat er precies is gebeurd. “Het slachtoffer kan nog niets verklaren”, zo vertelt de politie, die hoopt dat eventuele getuigen zich melden. “Wellicht zijn er ook mensen die een auto kennen die nu bijvoorbeeld opeens schade aan de voorzijde heeft. Ook zulke informatie is welkom.”