Vrouw en kind naar ziekenhuis na ongeluk

Toegevoegd: 18-02-2020, 10.03 uur

Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Na een ongeluk bij Oud-Vossemeer zijn vanochtend een vrouw en een kind naar het ziekenhuis gebracht.

Het (voor zover bekend) eenzijdige verkeersongeval gebeurde rond 08.35 uur op de Molenweg. Een kleine personenauto belandde hier door onbekende oorzaak in een ondiepe sloot. De inzittenden konden zelf uit de auto komen maar er werd wel een ambulanceteam opgeroepen.

De vrouw en het kind zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Eijck werd ingeschakeld om de Renault Twingo te takelen. In de tussentijd bleef een motoragent wachten bij het in de sloot gereden voertuig. Rond 09.50 uur kon de auto worden afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (19-2-2020 om 17:42)
Ook zie ik regelmatig jonge moedertjes met de kleine op de achterbank bezig met de telefoon achter het stuur. Die berichtjes moeten nu eenmaal gelezen en verzonden worden, echt belangrijk!