Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Betrokkenen steekpartij Middelburgers

Toegevoegd: 18-02-2020, 11.45 uur
De plaats delict bij de Wijngaardstraat in Goes.
De plaats delict bij de Wijngaardstraat in Goes.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De persoon die gisteren gewond raakte bij een steekincident in Goes is een 25-jarige Middelburger. De aangehouden verdachte is een 18-jarige man uit dezelfde plaats. Dat meldt de politie.

Op de Wijngaardstraat vond gisteren ter hoogte van de kruising Westsingel - Van der Spiegelstraat rond 11.50 uur een vechtpartij plaats tussen de twee Middelburgers. Ter plekke werd de 25-jarige man gewond aangetroffen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie hebben omstanders verklaard dat er tijdens de ruzie over en weer geslagen is en dat de 18-jarige verdachte op een gegeven moment een mes trok en het slachtoffer stak. Het mes werd ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen.

Een eerdere ruzie tussen de twee mannen is volgens de politie vermoedelijk de aanleiding geweest voor het incident maar het onderzoek hiernaar loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (18-2-2020 om 20:54)
@bokito: Ik kan me zo voorstellen dat wanneer je bijv. in je arm, hand of been wordt gestoken, dit niet meteen wordt gezien als een aanslag op je leven. Maar ik wil het natuurlijk ook niet goedpraten dat er meteen naar een mes wordt gegrepen. Alleen lafaards gebruiken een wapen, een echte vent gebruikt gewoon zijn vuisten.
2500 euro boete (18-2-2020 om 18:36)
gelijk maar een stadsverbod opleggen dan..hou dat tuig maar in middelburg, wij hebben hier zelf al voldoende, dank u.
bokito (18-2-2020 om 14:58)
waarom worden steekpartijen altijd weggezet als een incident ,het is een aanslag op iemands leven daarom hebben dit soort een mes bij zich