Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Letsel bij aanrijding op Hoofdweg Terneuzen

Toegevoegd: 18-02-2020, 14.54 uur
Letsel bij aanrijding op Hoofdweg Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval op de Hoofdweg in Terneuzen zijn vanochtend twee personen gewond geraakt.

Een 46-jarige man uit Vogelwaarde reed rond 07.30 uur over de Hoofdweg in de richting van de verkeerslichten bij de Guido Gezellestraat. Achter hem reed een 25-jarige inwoner van Zaamslag. Bij een rijstrookwissel ontstond er een kop-/staartbotsing tussen de voertuigen van de betrokkenen.

De man uit Vogelwaarde had nekklachten, de ander had een snee in een vinger. De ambulancedienst kwam ter plekke om de twee te onderzoeken en te behandelen. Volgens de politie had geen van beide bestuurders alcohol of drugs gebruikt. Kuzee werd opgeroepen om te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (19-2-2020 om 17:12)
Misschien weer eens geen richting aangegeven? Dat doet bijna niemand meer dus dan zijn dit soort aanrijdingen het gevolg!