Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto te water in jachthaven Sint-Annaland

Toegevoegd: 19-02-2020, 18.44 uur - Update: 19-02-2020, 20.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - In de jachthaven van Sint-Annaland is vanmiddag een auto te water geraakt. Het voertuig werd eerder als gestolen opgegeven maar was vermoedelijk niet goed op de handrem gezet.

Voor het incident aan de Havenweg werd rond 15.50 uur alarm geslagen. De hulpdiensten, waaronder duikers van de brandweer, kwamen ter plaatse en constateerden dat er niemand meer in het voertuig zat. Een bergingsbedrijf werd ingezet om de auto uit het water te takelen. Ook de waterpolitie kwam ter plekke.

De eigenaresse van het voertuig ging volgens omstanders een rondje lopen en toen ze terug kwam bleek haar auto verdwenen. Hierna werd er een oproep op Facebook gezet waaruit bleek dat de auto mogelijk zou zijn gestolen. Later bleek dat de bewuste auto in het water lag. Vermoedelijk is de vrouw vergeten het voertuig op de handrem te zetten.

Het bergen van de auto bleek nog een flinke klus. Uiteindelijk kon de bergingswagen met het uit het water getakelde voertuig rond 19.15 uur wegrijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (21-2-2020 om 11:40)
even apeldoorn bellen.
Wim (20-2-2020 om 13:13)
Ja mevrouw de auto niet op de handrem en niet in de versnelling en kiest daarna zijn eigen weg dus de jachthaven in en niet gestolen,toch een duur afwezigheid om zo je auto te verlaten