Drugspand in Goes voor 6 maanden gesloten

Toegevoegd: 20-02-2020, 13.39 uur

De woning wordt voor een half jaar gesloten.
De woning wordt voor een half jaar gesloten.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - Vandaag heeft burgemeester Mulder een drugspand in Goes gesloten voor de duur van zes maanden.

In de woning aan het Molenplein werd eerder een handelshoeveelheid harddrugs en hennep aangetroffen. De woning wordt dan ook voor een half jaar gesloten. De sluiting is conform de Wet Damocles. Door deze wet zijn burgemeesters bevoegd woningen of lokalen te sluiten wanneer er soft- en/of harddrugs wordt aangetroffen.

Het besluit tot sluiting houdt in dat het gedurende een periode van zes maanden verboden is de woning aan de het Molenplein in Goes te betreden. Overtreding van het verbod is strafbaar.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (22-2-2020 om 12:05)
@Wouter, U heeft duidelijk geen kinderen. Want je gunt je kind niet dat het in een drugshol gaat wonen waar steeds nog junks aan de deur komen. Maar u heeft hier blijkbaar geen moeite mee? Misschien kunt u een klacht indienen of bezwaar maken bij de gemeente.
Wouter (22-2-2020 om 09:51)
@ koos p. uw aannames moeten uw strekking dekken, in dat geval verzin ik hier ter plekke dat er geen zwak meisje zoals jij dames profileert komt wonen, maar een ex-commando die nu voor de recherge werkt bij het drugsteam en AT. dan is het ineens een heel ander verzonnen verhaal. maar ja, huizennood hé, beginners hebben u eenmaal geen keus dus dan maar in een oud drugshol, dan heeft de jeugd nog wat.. dat zal de manier zijn waarom zeeland de jeugd probeert te trekken zeker ?
Koos P. (21-2-2020 om 16:44)
Beste mensen, Stel dat deze woning meteen weer in verhuur zou komen. Er komt een bijv. een jong meisje in te wonen (net op zichzelf, 1e huisje). Het gaat 2 weken goed, en dan komt er opeens een junk aan de deur die denkt dat de dealer er nog steeds woont. Junk doet vervelend en meisje woont er niet prettig. Dit ritueel herhaald zich vervolgens op regelmatige basis. Dit zou dus een reden kunnen zijn dat de woning op slot gaat en voor een tijd onbewoonbaar is. Een soort cooldown periode.
D (21-2-2020 om 16:08)
Het weer verder verhuren en dan hele dagen criminelen aan je deur krijgen die op zoek zijn naar nog wat drugs, daar zit toch niemand op te wachten. Goed dat het 6 maanden dicht blijft dan kan het "imago" van het pand weer beter worden voor fatsoenlijke bewoners.
Bart (21-2-2020 om 10:39)
goed zo, dat zal die woning wel eens leren !! wie weet kan de voordeur ook een paar zweepslagen krijgen ?
Mijn mening (20-2-2020 om 19:00)
Als het een huurhuis is moet je de huidige huurder op straat schoppen en een fatsoenlijke huurder in het huis laten wonen. Dit slaat nergens op.