Twee drugsdealers opgepakt in Zierikzee

Toegevoegd: 21-02-2020, 13.00 uur

Twee drugsdealers opgepakt in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - De politie heeft donderdagmiddag op de Grachtweg in Zierikzee twee mannen aangehouden voor het dealen van harddrugs.

Rechercheurs zagen rond 15.15 uur een auto vanaf de Nieuwe Koolweg rijden welke uiteindelijk op de parkeerplaats aan de Grachtweg werd geparkeerd. De agenten zagen dat hierna mogelijk werd gedeald. Tijdens een controle troffen agenten tientallen gripzakjes met vermoedelijk harddrugs en ruim duizend euro aan in de auto. De twee, een 21-jarige man en een 27 jarige man allebei afkomstig uit Zierikzee, werden aangehouden door de politie. De spullen werden in beslag genomen. Het tweetal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden vrijdag verhoord.

Tijdens een speekseltest bleek dat de bestuurder vermoedelijk zelf ook drugs had gebruikt. Van hem is door een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer 14 dagen bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (22-2-2020 om 07:48)
Gelukkig weer twee jongens op gepakt voor drug dealers en gebruikers van die rommel,wat verknoei je toch je jong leeftijd om je geluk daar in te zoeken blijf toch van die rommel af want zo je ziet je word toch een keer gepakt