Man heeft boksbeugel bij zich in centrum Goes

Toegevoegd: 22-02-2020, 10.13 uur

De boksbeugel is door de politie in beslag genomen.
De boksbeugel is door de politie in beslag genomen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - De politie heeft afgelopen nacht in het centrum Goes een man staande gehouden die in het bezit van een boksbeugel bleek te zijn.

Agenten werden door uitgaanspubliek aangesproken dat een persoon zich vervelend zou gedragen. Ook zou hij hierbij uitspraken doen over mogelijke wapens. De man werd staande gehouden en gecontroleerd. Hij bleek een boksbeugel bij zich te hebben welke de politie in beslag heeft genomen.

De man heeft een bekeuring ontvangen waarvan de hoogte van het boetebedrag door de Officier van Justitie wordt bepaald. Tevens is de man verwijderd uit het centrum en mocht bij zich daar niet meer vertonen deze nacht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (22-2-2020 om 19:43)
Hij mag niet meer vertonen vannacht daar te blijven,maar nog beter voor een jaar wat moet die gozer nu met een boksbeugel, de komende boete moet zeer hoog wezen