Man rijdt onder invloed en heeft harddrugs bij zich

Toegevoegd: 22-02-2020, 10.26 uur

Man rijdt onder invloed en heeft harddrugs bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Vrijdagavond laat heeft de politie in Middelburg een automobilist aangehouden die in het bezit was van harddrugs.

Tijdens een verkeerscontrole op de Roozenburglaan werd een 28-jarige man uit Oost-Souburg gecontroleerd. In de auto troffen agenten een aantal gram cocaïne en heroïne aan. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Naast de drugs werd ook nog ruim tweehonderd euro in beslag genomen. Een speekseltest bij de man testte positief op het gebruik van THC. Een GGD-arts heeft vervolgens een bloedproef bij hem afgenomen. De uitslag hiervan is over ongeveer twee weken bekend.

De man zit nog vast en zal later vandaag worden verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke hier (23-2-2020 om 12:55)
Misschien ook maar eens een huiszoekinkje doen in zulke gevallen? Tweehonderd euro contanten vind ik dan weer niet zo heel bijzonder, mag je dat niet meer bij je hebben? als het nu tweeduizend was...
Mijn mening (22-2-2020 om 13:35)
Goed gedaan ventje, mag hopen dat ze de auto ook gelijk naar de sloophamer brengen.
TN'r (22-2-2020 om 11:03)
Goedzo !!! Mooi werk Politie ik wou alleen dat jullie dit elke dag deden 24/7 maar ik begrijp er te weinig personeel is maar dit is super actie ! Helaas rijden er 1000'n van dit soort mannen en vrouwen rond met drugs... Bij dubbele nationaliteit direct het land uitzetten !