Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gezamenlijke handhavingsactie tegen wildcrossen

Toegevoegd: 22-02-2020, 23.04 uur
Bij de controle zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.
Bij de controle zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

RILLAND - De politie heeft vandaag in samenwerking met diverse instanties een gezamenlijke handhavingsactie gehouden tegen wildcrossen in Zeeland.


Samen met het handhavingsteam van het Samen Sterk in Brabant (SSiB), de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) en het Brabants Landschap werd de controle uitgevoerd. De actie was deze keer gericht op het wildcrossen in de provincie Zeeland.

Bij de controle zijn meerdere bekeuringen uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesbeth vd Bergh-Engelhart (23-2-2020 om 12:33)
Goed gedaan!!! Mag wel vaker dus, veroorzaken véél overlast !!!
Jos (23-2-2020 om 11:50)
Ben het helmaal eens met jaap, Betaal je veel hondenbelasting, bijna geen plaats meer om je hond te lopen, met die aso mountainbikers, die lak hebben aan geldend regels, in natuurgebieden waar op het bord staat verboden te fietsen vlgs art 461 w v str recht
Pollewops (23-2-2020 om 11:44)
Er is al jaren een behoefte aan enduro gebieden, maar geen aanbod (is in Engeland normaal en lucratief; hele families die een dag of weekend besteden aan enduro op daarvoor toegewezen gebieden). Dan ga je dit soort dingen krijgen. Er zijn wel offroad gebieden voor auto's (en veel te veel voetbalvelden), maar niet voor motoren. Maak me er zo heel af en toe ook schuldig aan (wel met een voor de weg toegestane en verzekerde machine).
Frans (23-2-2020 om 11:35)
Het wildcrossen ga je niet oplossen door meer crossterreinen,de figuren die door het bos crossen komen meestal nooit op een officieel crossterrein. Heb zelf jaren gecrosst,altijd lid van bonden en verenigingen geweest en daar kom je niet vaak enduro`s tegen De meeste crossterreinen die gesloten zijn moesten het veld ruimen voor uitbreiding van industrie of woonwijken,wat veel belastender is dan 2 keer in de week een paar crossmotoren bij elkaar
Jaap (23-2-2020 om 10:22)
Graag ook eens stevig handhaven op de vele aso’s op mountainbikes en paarden die op wandelpaden rijden en tokkies op motoren die teveel lawaai maken.
Jan (23-2-2020 om 10:12)
Dat de politie zich hiermee bezig houd. Blijkbaar hebben ze een over capaciteit bij de politie . Er liggen nog honderden on opgeloste zaken, waar de burger nooit meer iets van hoort. Dit is wel een beetje moeilijk uit te leggen tegen een hard werkende burger die van zijn spullen is berooft.