Politie waarschuwt na inbraken in Axel en Terneuzen

Toegevoegd: 23-02-2020, 14.01 uur

Politie waarschuwt na inbraken in Axel en Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie waarschuwt zondag vanwege een gepleegde reeks inbraken in Axel en Terneuzen dit weekeinde.

De inbraken werden volgens de politie zaterdag tussen 14.00 en 22.30 uur gemeld. In Axel werd ingebroken in een woning aan de Van Middelhovenstraat. In Terneuzen werden twee huizen aan de Reiger bezocht. Ook een woning aan de Parkhove in deze plaats was doelwit van inbrekers.

De inbrekers forceerden vaak deuren of ramen om binnen te komen en doorzochten vervolgens de betreffende huizen. De buit bestond vooral uit geld, sieraden, kleding en diverse passen. De politie roept op om bij verdachte situaties altijd 112 te bellen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (24-2-2020 om 15:51)
dat deed de politie Hulst ook (voor zover aanwezig) Zouden er MEER controles zijn op de sluipwegen dan zouden er ook meer aanhoudingen zijn. EN stel er zou ook nog eens communicatie zijn tussen de Belgische en Nederlandsche politie bijv. met fuiken etc. zou dat niet schelen?