Ontwortelde boom trekt lantaarnpaal mee

Toegevoegd: 23-02-2020, 14.12 uur

De boom versperde de Molenweg en trok een lantaarnpaal mee.
De boom versperde de Molenweg en trok een lantaarnpaal mee.
1
© Foto: Brandweer Oosterland
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Een harde windlvaag heeft vanochtend in Oosterland een boom ontworteld. Deze trok op zijn beurt een lantaarnpaal mee.

Het incident bij de Molenweg werd kort voor half tien gemeld. De brandweer van Oosterland werd zonder spoed opgeroepen om de situatie weer veilig te krijgen. De boom zorgde ervoor dat de gehele rijbaan was gestremd en daarom moesten auto's en een enkele lijnbus omrijden, zo meldt de brandweerploeg.

DNWG is ter plaatse gekomen om de lantaarnpaal los te koppelen van het elektriciteitsnet. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en naast de weg gelegd. Hierna kon de Molenweg weer worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750