Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bunkers waaien weg bij filmset in Sluis

Toegevoegd: 23-02-2020, 15.12 uur
De bunkers waren neergezet bij een terrein aan de Singel in Sluis. De bunkers waren neergezet bij een terrein aan de Singel in Sluis.
De bunkers waren neergezet bij een terrein aan de Singel in Sluis.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Roland de Jong / Provicom

SLUIS - In Sluis is de brandweer zondagmiddag ingezet nadat op een filmlocatie van de speelfilm 'Slag om de Schelde' nepbunkers waren weggewaaid.

Bij de Singel in Sint Anna ter Muiden waren op een perceel enkele bunkers neergezet als decor voor de genoemde oorlogsfilm. Rond 13.45 uur werd echter de brandweer opgeroepen nadat was gemeld dat twee bunkers waren weggewaaid.

De brandweer heeft de situatie weer veilig gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (28-2-2020 om 22:41)
Het zijn de bunkers van vroeger niet meer ;-)
Franky (23-2-2020 om 23:02)
Bij ons thuis waaide ons tuinsetje om, maar de brandweer wilde niet langs komen om het weer recht te zetten. Kon ik .... zelf uit mn nest komen om het op te ruimen...
Jokko van der Sneuk (23-2-2020 om 20:41)
@ Kees, die Bunkers werden dus door Nederlanders gebouwd in opdracht van de Duitsers... Het is maar even dat je het weet... Mijn opa heeft daar nog aan gewerkt... En inderdaad de meeste staan er nog, en zullen nog wel honderden jaren blijven staan,.
Linda adam (23-2-2020 om 20:25)
@kees dit is ook niet bedoeld voor het echt. Is maar voor een film
Kees (23-2-2020 om 15:36)
Een weggewaaide bunker. Nog nooit meegemaakt. Vroeger he toen alles nog veel beter was konden ze goede stevige bunkers maken. Die bleven wel staan bij een storm. Duitsers waren er goed in