Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer van Breskens druk met stormschades

Toegevoegd: 23-02-2020, 17.46 uur
De brandweer van Breskens bij een van de meldingen van stormschade.
De brandweer van Breskens bij een van de meldingen van stormschade.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Tim Koster

BRESKENS - De brandweer van Breskens is zondag op diverse locaties ingezet voor het verhelpen van verschillende meldingen van stormschade.


Rond 12.35 uur werd de brandweer van Breskens voor de eerste melding van stormschade op pad gestuurd. Aan de Kruisdijk in Groede was een dak van een loods losgekomen. De brandweer heeft het dak tijdelijk vastgemaakt. Ook aan de Langeweg in Breskens werd de brandweer ingezet voor een losgekomen dak van een woning. Ook hier hebben brandweerlieden het dak teruggelegd en vastgemaakt. Van een naastgelegen bedrijfspand werd voor de zekerheid de dakbedekking gezekerd.

Aan de Prins Bernhardlaan in Breskens was door de storm een raam uit een woning gewaaid. Met behulp van een zeil heeft de brandweer het gat weten te dichten. De vooralsnog laatste melding van stormschade werd verholpen aan de Ghistelkerke in Breskens. Hier waren enkele dakpannen van een woning gewaaid. Met behulp van een hoogwerker werden de dakpannen teruggelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750