Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op kruising Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 23-02-2020, 22.17 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Op een kruising in Middelburg heeft zondagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooter met twee opzittende.


Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur op de kruising van de Torenweg en de Spinhuisweg. De scooterbestuurder en zijn passagier reden over het fietspad van de Torenweg. Een automobilist wilde vanuit de Spinhuisweg de Torenweg op rijden. De automobilist zag de scooter over het hoofd en kwam hiermee in botsing.

Een ambulanceteam is ter plekke gekomen op de twee opzittende van de scooter na te kijken. Ook de afdeling Verkeer van de politie kwam ter plekke om de aanrijding in beeld te brengen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (25-2-2020 om 09:00)
Het is niet moeilijk om te stoppen, maar sommige scooters komen aangevlogen met een veel grotere snelheid dan toegestaan, met kapotte verlichting en dan? Dan zijn ze er ineens! Ook fietsers, als het giet en het is donker dan zie je ze niet als ze in het zwart gekleed zijn en geen verlichting hebben. Dus ook de bestuurders van de tweewielers moeten daar eens bij nadenken!!
Zeeuwse Showride (24-2-2020 om 19:25)
@Joris, een stopstreep daar voor het fietspad is de enige (mogelijke) juiste oplossing. Verder dan dat hoeft die kruising niet!! aangepast te worden
Joris (24-2-2020 om 07:19)
Aanrijdingen tussen tweewielers en een auto worden een maandelijkse traditie op deze plek. Op goed geluk doorrijden loopt niet altijd goed af. Misschien een extra bordje plaatsen, het STOP-bord misschien... En als het toch een keer fout gaat de automobilist flink straffen, die moet de tweewielers daar gewoon voor laten. Als we de situatie zo laten is het wachten op de eerst dode die dan zeker valt.
Fred (23-2-2020 om 22:48)
Is het nou echt zo moeilijk, gewoon stoppen, en uit je doppen kijken.