Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Loszittende delen kerktoren Wissenkerke

Toegevoegd: 23-02-2020, 22.31 uur
De brandweer heeft de loszittende delen met een spanband weer vastgezet.
De brandweer heeft de loszittende delen met een spanband weer vastgezet.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Tim Koster

WISSENKERKE - De brandweer van Kamperland is zondagmorgen uitgerukt nadat er melding was gemaakt van loszittende delen aan de kerktoren in Wissenkerke.


Rond 10.55 uur werd de assistentie van de brandweer gevraagd bij de kerktoren aan de Voorstraat. Eenmaal ter plekke heeft de brandweer met ladders gekeken om de schade te verhelpen. Dit bleek echter niet veilig genoeg waarop de autoladder van brandweer Middelburg ter plekke werd gevraagd. In samenwerking met de brandweerlieden van Middelburg zijn de loszittende delen vastgezet met een spanband.

Tijdens het wachten op de autoladder heeft de brandweer van Kamperland een boom in stukken gezaagd die ze over de weg hadden zien liggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750