Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw op scootmobiel aangereden Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2020, 15.23 uur
Het ongeval vond plaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van ziekenhuis.
Het ongeval vond plaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van ziekenhuis.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een vrouw op een scootmobiel is dinsdagmiddag aangereden in Vlissingen. Het slachtoffer raakte lichtgewond.


Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van ziekenhuis. De vrouw wilde hier met haar scootmobiel de weg oversteken en werd aangereden door een personenauto. 

Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over de gewonde vrouw ontfermd. Zij kon ter plaatse worden behandeld en is vervolgens met een ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (25-2-2020 om 23:09)
@ Moeder......Moet eens beter het advertentie lezen, er stond duidelijk Vlissingen en geen Goes!
Moeder (25-2-2020 om 16:27)
....in Goes zeker ... Pffft, waarom kijken die automobilisten niet uit?? Beterschap voor de vrouw.
Engelen (25-2-2020 om 16:14)
Fijn dat mevrouw goed verzorgd is, en dat het allemaal meevalt... Maar lopend er naar toe was niet te doen ofzo? Waarom moest hier een amulance voor ingezet worden? En mevrouw mag de kosten hiervoor (mede) ophoesten?
Giovanni van Grootveld (25-2-2020 om 16:00)
Zonde voor het slachtoffer. Wel ironisch dat je naast t ziekenhuis aangereden word en vervolgens met de ambulance naar t ziekenhuis word gebracht
Joris (25-2-2020 om 15:53)
Kwam net nog een scootmobieler tegen op het kruispunt A58/Sloeweg/Bermweg bij Oost-Souburg. Meneer dacht even de A58 te kunnen nemen, verdwaasde blik in de ogen, totaal niet beseffend wat er om hem heen gebeurde. Strengere controle aan wie die dingen uitgereikt worden zal heel wat slachtoffers voorkomen. Hier ligt een taak voor de gemeente, die is tenslotte verantwoordelijk voor de WMO.
Cookie-instellingen beheren