Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw op scootmobiel aangereden Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2020, 15.23 uur
Het ongeval vond plaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van ziekenhuis.
Het ongeval vond plaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van ziekenhuis.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een vrouw op een scootmobiel is dinsdagmiddag aangereden in Vlissingen. Het slachtoffer raakte lichtgewond.


Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van ziekenhuis. De vrouw wilde hier met haar scootmobiel de weg oversteken en werd aangereden door een personenauto. 

Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over de gewonde vrouw ontfermd. Zij kon ter plaatse worden behandeld en is vervolgens met een ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (27-2-2020 om 19:14)
Wat een gezeik, Moeder bedoelt het goed.
Engelen (26-2-2020 om 16:55)
@walter @arie ik neem aan dat moeder bedoelt dat mevrouw bij vlissingen is aangereden, maar voor zorg met de ambulance naar Goes in gebracht.. Want in vlissingen kunnen ze niks (meer).. Naar mijn mening in Goes ook niet, maar dat is weer een ander verhaal..
Moeder (26-2-2020 om 16:20)
Ja, dat zie ik ook wel, dat het in Vlissingen is gebeurd. Ik bedoel natuurlijk te zeggen dat ze wel naar ziekenhuis Goes gebracht zal zijn, want in Vlissingen is geen eerste hulp meer... terwijl het voor de deur van ziekenhuis Vlissingen gebeurd is dus.. zó duidelijk? Arie: het is geen advertentie... als we toch op elkaars woorden gaan letten... ;-)
Clara (26-2-2020 om 14:04)
Beste Engelen: Al krijg je een ongeluk voor de ingang van ADRZ in Vlissingen dan wordt je standaard naar ADRZ in Goes overgebracht, raar maar waar. Ik heb het zelf meegemaakt. En de kosten ja die zijn voor de schuldige, maar wie hier schuld had dat weet ik niet. Dat zoeken de hoge heren van de verzekeringen uit.
Kees (26-2-2020 om 14:01)
Mevrouw stak ineens bij het fietspad over. Had geen voorrang. De auto kwam met nog geen 40KM aan. Remde optijd, gaf de scootmobiel net een kleine douw, alleen de scootmobiel kantelde nog net om. Dus geen fout van de automobilist!
walter (26-2-2020 om 08:43)
@moeder, even goed lezen, staat toch duidelijk in vlissingen