Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand uitgebroken in woonzorgcentrum Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2020, 17.49 uur - Update: 25-02-2020, 18.16 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen is dinsdagmiddag brand uitgebroken in een appartement. Eén persoon werd uit de woning gehaald.


Vanuit het complex aan de Vredenhoflaan werd rond 17.30 uur een brand gemeld. Er werd door de brandweer vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand waardoor twee blusvoertuigen ter plekke gekomen zijn. Ook een hoogwerker van de brandweer en ambulanceteam werden met spoed opgeroepen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedde er brand in een appartement van het complex. De rook in het appartement werd veroorzaakt door een drooggekookte van op het vuur. De BHV-organisatie van het woonzorgcentrum evacueerde mensen uit de omliggende appartementen in verband met de rookontwikkeling.

Eén persoon werd volgens de VRZ uit het pand gehaald en nagekeken door het ambulancepersoneel. In totaal zijn twee personen gecontroleerd omdat zij rook hadden ingeademd. Om 18.00 uur gaf de officier van dienst van de brandweer het sein brand meester.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750