Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Bromfietser aangehouden na ritje over A58

Toegevoegd: 28-12-2003, 14.48 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Zondag omstreeks 02.15 uur werd op de Nieuwlandseweg in Middelburg een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Veere aangehouden.

Er was een melding binnen gekomen dat een bromfietser over de noordbaan van de A58 reed. De politie zag dat de bromfietser met een 16-jarige medepassagier de afrit van de A58 afkomen en de Nieuwlandseweg oprijden.

De jongens verklaarden dat ze na het stappen in ’s-Heerenhoek op de weg terug naar huis verdwaald waren. De adem van de bromfietser rook naar alcohol en uit de ademanalyse bleek dat de jongen 1½ maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hiervoor ontving hij een rijverbod van 2 uur.

Na een test op de rollentestbank bleek de bromfiets teveel vermogen te hebben, hiervoor kreeg hij een bekeuring. Voor het rijden onder invloed en het rijden op de autosnelweg werd proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren