Weerbericht:
Eerst plaatselijk mist, later een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen ontdekken gaslek in Oosterland

Toegevoegd: 26-02-2020, 13.35 uur
Spelende kinderen ontdekten het gaslek en belden naar de alarmcentrale.
Spelende kinderen ontdekten het gaslek en belden naar de alarmcentrale.
© Foto: Brandweer Oosterland
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - De brandweer is dinsdagmiddag met spoed uit gerukt voor een gaslek in een leegstaand pand aan de Molenweg in Oosterland.


Spelende kinderen ontdekten het gaslek en belden naar de alarmcentrale. Deze stuur de brandweer van Oosterland ter plaatse evenals de netbeheerder. Ter plaatse constateerde de brandweer dat het om een forse lekkage ging.

Op verzoek van de netbeheerder is de brandweer ter plaatse gebleven tot het lek was gedicht. Rond 19.30 uur was de lekkage verholpen en kon de omgeving weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (27-2-2020 om 09:55)
Geweldige actie van die kids ! Het is ook een bespottelijk gedoe daar. Dat pand staat er al jaren leeg. Ziet er niet uit daar. Fijne entree van het dorp.
AD. (26-2-2020 om 15:34)
Wat allert van die kinderen petje af..