Man opgepakt voor dealen drugs tijdens carnaval

Toegevoegd: 27-02-2020, 13.25 uur

Man opgepakt voor dealen drugs tijdens carnaval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KLOOSTERZANDE - De politie heeft een 20-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden. Hij was tijdens een carnavalsfeest in Kloosterzande in het bezit van een grote hoeveelheid harddrugs.

De man werd op dinsdag door beveiligers op het feest betrapt met XTC-pillen, hasj en vermoedelijk cocaïne. Het waren te grote hoeveelheden om uitsluitend voor eigen gebruik te zijn. Ze vroegen hem om zijn legitimatie en namen hem de drugs af. Op dat moment ging hij er vandoor.

Omdat hij zijn paspoort achterliet op de feestlocatie was zijn identiteit voor de politie eenvoudig te achterhalen. De man is op last van de officier van justitie op woensdagmiddag alsnog, buiten heterdaad, aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. Na verhoor is hij in de loop van de avond in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaen (1-3-2020 om 19:01)
Was ook een journalist, voor zich in te leven in een toekomstige tv rol .....
Rene van der Linde (29-2-2020 om 11:41)
Weer eens wat anders verkleed als dealer !!
Peter (28-2-2020 om 11:06)
Hoe kan je zo iemand die dan ook nog is gevlucht is de zelfde avond als dat je hem oppakt nog vrij laten
Wim (28-2-2020 om 07:26)
Die kwam te gemakkelijk aan zijn geld door verkoop drugs maar gelukkig gepakt met die rommel