Woning Terneuzen op slot na drugsovertreding

Toegevoegd: 27-02-2020, 13.31 uur

Woning Terneuzen op slot na drugsovertreding
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Burgemeester Jan Lonink heeft vorige week donderdag een pand in Terneuzen gesloten vanwege een drugsovertreding. De sluiting is voor een periode van zes maanden.

 In de woning aan de Beatrixstraat werd op 18 september vorige jaar een handelshoeveelheid softdrugs van 90 gram aangetroffen. Tevens bleken er verboden wapens in de woning aanwezig te zijn, waaronder een balletjespistool.

De bestuurlijke maatregel is genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yan (28-2-2020 om 10:47)
Ze hebben liever dat je savonds op café gaat alcohol dringt en de boel op stelten zet. In plaats van mensen die rustig hun joint roken. Grote criminelen straffen geen probleem maar laat de kleine genieter met rust !!!!
Jaja (28-2-2020 om 08:12)
Weer zo triest verhaal. Man man dat is toch geen handel hoeveelheid. 1 krat bier en je bent ook een illigale brouwer ofwat!?!?
Piet Cijsouw (27-2-2020 om 19:09)
Niks mis mee. Gelijke monniken gelijke kappen
Pieter (27-2-2020 om 14:09)
Absoluut geen handelsgoeveelheid.. Je zal maar afhankelijk zijn van dit middeleeuwse beleid en de kokosnoten die het uitvoeren.