Botsing Nieuwe Vlissingseweg Vlissingen

Toegevoegd: 27-02-2020, 16.17 uur

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een kop- staartbotsing in Vlissingen is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Er ontstond flinke schade.

De aanrijding vond rond 15.20 uur plaats op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) ter hoogte van de stoplichten bij industrieterrein Vrijburg. Een toegesnelde ambulance heeft meerdere betrokkenen onderzocht. Eén hiervan is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. Over de oorzaak is nog niks bekend gemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen weggesleept. Tijdens de afhandeling van het ongeluk waren er twee rijstroken afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750