Auto in de sloot bij ongeluk Cadzand

Toegevoegd: 27-02-2020, 19.12 uur

Door: Tim Koster

CADZAND - Bij een ongeluk in Cadzand is donderdagmiddag een auto in de sloot terecht gekomen. Ten minste één persoon is gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 17.25 uur op de Zuidzandseweg nog net binnen de bebouwde kom. Bij het ongeluk is de bestuurder van een personenauto met zijn of haar auto in een sloot tot stilstand gekomen. Een blusvoertuig en een hulpverleningsvoertuig van de brandweer kwamen met spoed ter plekke. Toegesneld ambulancepersoneel heeft ten minste één gewonde persoon overgebracht naar een ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf is ter plekke gekomen en heeft de auto weggetakeld. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750