Auto te water na eenzijdig ongeval Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 27-02-2020, 20.11 uur

Door: Tim Koster

OUD-VOSSEMEER - Bij een eenzijdig verkeersongeval tussen Sint-Annaland en Oud-Vossemeer is donderdagavond een auto te water geraakt. Niemand zou bij het ongeval gewond zijn geraakt.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 18.15 uur op de Bartelmeetweg. De brandweer en een ambulanceteam werden met spoed ter plekke gestuurd. Ook diverse eenheden van de politie kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer zat bij aankomst van de brandweer nog vast in zijn voertuig en is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. De inzittende werd overgedragen aan het ambulancepersoneel maar zou niet gewond zijn geraakt.

De politie en de wegbeheerder hebben de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Volgens meerdere ooggetuigen zou het voertuig tussen Oud-Vossemeer en de locatie van het ongeval diverse voertuigen hebben ingehaald en vervolgens de macht over het stuur zijn verloren. De bestuurder is uiteindelijk meegenomen door de politie.

Een bergingsbedrijf is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om het voertuig uit de sloot te takelen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-2-2020 om 20:50)
Inderdaad hele dagen overal auto's in de sloot. Dit is dan wel zo'n beetje de enige die door te hard rijden (of niet kan sturen) in de sloot beland. De rest zat met de telefoon te spelen....
Wim (28-2-2020 om 07:36)
En ja hoor der gaat er weer eentje wat wekelijks gebeurd auto in de sloot