Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw in centrum Middelburg bedreigd

Toegevoegd: 28-02-2020, 10.16 uur
Vrouw in centrum Middelburg bedreigd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 45-jarige vrouw is donderdagavond in het centrum van Middelburg door een man bedreigd met een schroevendraaier. Een 65-jarige man is opgepakt als verdachte.

De vrouw was rond 18.30 uur aan het winkelen toen ze in de Sint Pieterstraat een man zag die iets tegen haar mompelde. Toen de vrouw omkeek, toonde de man een schroevendraaier en dreigde hij haar iets aan te doen. Eén van de omwonenden kwam echter net op dat moment naar buiten en deze belde de politie. De man ging er vandoor.

De hevig geschrokken vrouw deed aangifte. Doordat er een duidelijke signalement van de man was, wist de politie een verdachte aan te houden. Het gaat om een 65-jarige Middelburger. De schroevendraaier bleek hij nog in zijn bezit te hebben. De schroevendraaier is in beslag genomen. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (29-2-2020 om 22:32)
65 en nog geen verstand