Melding autobrand A58 Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 28-02-2020, 12.44 uur - Update: 28-02-2020, 13.04 uur

Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De brandweer heeft aan het begin van de middag een onderzoek ingesteld na een melding van een autobrand op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland.

Rond 12.00 uur belde een automobiliste de hulpdiensten nadat ze haar voertuig aan de kant had gezet op de vluchtstrook van de rijbaan richting Bergen op Zoom, ter hoogte van het voormalige café-restaurant De Roode Leeuw tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland.

De politie was snel ter plekke en zette één rijstrook af. Vervolgens werd de vrouw, die een maxi-cosi bij zich had, in de berm opgevangen. Ze kreeg een foliedeken van de politie. Nadat de brandweer ter plaatse was gekomen stelde deze een onderzoek in onder de motorkap van de Citroën maar van brand bleek geen sprake te zijn.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de personenauto rond 12.25 uur geborgen.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750