Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Woning Rilland gesloten vanwege wietkwekerij

Toegevoegd: 28-02-2020, 13.07 uur
Woning Rilland gesloten vanwege wietkwekerij
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een woning aan Steenvlietstraat in Rilland is vandaag voor de duur van drie maanden gesloten. Burgemeester Van Egmond neemt deze maatregel nadat er in het huis een handelshoeveelheid softdrugs werd gevonden.


In de woning bevond zich enige tijd geleden een in werking zijnde hennepkwekerij met in totaal 72 wietplanten, zo constateerde de politie. De elektriciteit bleek buitenom de meter te worden afgenomen. De politie heeft een rapportage opgesteld en de burgemeester geadviseerd over te gaan tot sluiting van de woning.

Op basis van de Opiumwet heeft burgemeester Van Egmond de woning nu voor de duur van drie maanden gesloten. Het huis is verzegeld. Overtreden van het verbod de woning te betreden is strafbaar, zo benadrukt de gemeente Reimerswaal in een persbericht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750