Weerbericht:
Vandaag buien, morgen eerst perioden met zon, later weer regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweer doet metingen na onwelwordingen

Toegevoegd: 28-02-2020, 23.40 uur
Er werden geen verhoogde concentraties gevaarlijke stoffen gemeten.
Er werden geen verhoogde concentraties gevaarlijke stoffen gemeten.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De brandweer heeft vrijdagavond metingen verricht in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Stevinweg in Tholen nadat twee personen onwel waren geraakt. De brandweer heeft in het pand geen gevaarlijke concentraties gemeten.

Hulpdiensten kregen rond 20.10 uur de melding dat er twee personen die onwel waren geworden in hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw. Om uit te sluiten dat er een eventuele gevaarlijke stof aanwezig was in het pand, is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen om metingen verrichten. Bij de metingen zijn echter geen gevaarlijke stoffen gemeten.

Beide onwel geworden personen zijn nagekeken door de ambulancedienst. Ten minste één persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten gaan ervan uit dat de onwel wordingen twee losstaande incidenten zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750