Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee cocaïnevangsten in haven Vlissingen

Toegevoegd: 29-02-2020, 17.38 uur
Twee cocaïnevangsten in haven Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Douane heeft deze maand tijdens controles in de haven van Vlissingen respectievelijk 45 en 15 kilo cocaïne gevonden. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.

De eerste vondst werd gedaan op donderdag 13 februari. Toen werd aan boord van een schip dat afkomstig was uit Equador een lading van 45 kilo cocaïne ontdekt. De drugs waren volgens de Douane verstopt in de wanden van het ruim van het schip. De drugs werden in beslag genomen en vernietigd.

Op 25 februari onderschepte de Douane nog eens 15 kilo cocaïne op een schip dat afkomstig was uit Peru. Ook hier waren de drugs verstopt in de wanden en het plafond van het ruim van het vaartuig. Ook de op dit schip aangetroffen coke is in beslag genomen en vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750