Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Litouwen opgepakt voor inbraak

Toegevoegd: 01-03-2020, 08.41 uur
Man uit Litouwen opgepakt voor inbraak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie kreeg afgelopen nacht een melding van een woninginbraak op de Martinus Eijkestraat in Terneuzen. Er is een 22-jarige man uit Litouwen aangehouden voor het feit, hij zit nog vast.


De bewoner hoorde iets voor 02.30 uur de poort in zijn achtertuin klapperen, terwijl hij de poort in het slot had gedaan. Niet veel later hoorde hij harde klappen tegen de achterdeur. Omdat het vermoeden van een inbraak nu wel erg groot was, werd direct de politie gebeld.

Agenten reden op dat moment om de hoek. In de brandgang achter de woning werd een verdachte aangetroffen. Hij werd vrijwel direct na de melding aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Na onderzoek bleek er in de tuin van het slachtoffer een aantal vernielingen te zijn gepleegd. Er was nog geen toegang tot de woning ontstaan. Het slachtoffer deed aangifte van poging tot woninginbraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-3-2020 om 15:48)
@AntiGSM je begrijpt me heel goed
AntiGSM (2-3-2020 om 19:37)
@Mar; misschien handig als je ven iets meer uitlegt dan deze opmerking??
JFK (2-3-2020 om 15:01)
Wat een feest, open grenzen, maar niet voor ons. 5 jaar cel op kosten van familie! Nie betalen, niet eten! ALLE kosten vergoeden en daarna retour met stempel in het paspoort PERSONA NON GRATA !!!
bram goeree (2-3-2020 om 09:40)
lang leve de open grenzen
Mar (1-3-2020 om 19:28)
Tuurlijk, zo kennen we ze weer.
AntiGSM (1-3-2020 om 14:07)
Heel erg goed optreden van Politie, dat moet gezegd worden! Hadden we nu maar Wilders gestemd toen het nog kon, nu zijn we te laat en zit heel ons landje vergeven van de buitenlanders die niet anders dan inbreken, stelen en alle Nederlandse wetten aan de laars lappen (kijk naar Turkse bruiloften). Er is geen weg meer terug, we hebben het aan ons eigen te danken. Wie nu oud is heeft (misschien) geluk wie nog jong is wacht maar op het vervolg (nog veel erger).
Cookie-instellingen beheren