Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 98 km

Dode gevonden op strand bij Westkapelle

Toegevoegd: 01-03-2020, 10.05 uur - Update: 01-03-2020, 12.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - De politie doet vanmorgen onderzoek naar het overlijden van een persoon op het strand bij Westkapelle.


Rond 09.30 uur werd er volgens de politie een persoon aangetroffen aan de Noorderhoofdweg. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. De komst hiervan is uiteindelijk geannuleerd toen bleek dat de persoon reeds was overleden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er een plaats delict is gemaakt en er onderzoek wordt verricht.

Omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd, wordt er met alle scenario’s rekening gehouden. Rond 11.45 uur is een uitvaartverzorger ter plaatse gekomen om het lichaam op te halen. Het strand bij de Panoramaroute is afgezet met linten en rondom de ruime plaats delict staan politiewagens. Ook de parkeerplaats onderaan de duinen bij bij de kruising met de Baaiweg is afgesloten.

Vanmorgen werd in Kruiningen ook al een overleden persoon aangetroffen. Dit slachtoffer lag in een sloot naast het fietspad bij de Oude Rijksweg (N289).

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van beelen (6-3-2020 om 17:11)
Wat een verschrikkelijk verdriet. Net toen zn vrouw niet meer verder wilde als gezin. Nu zo verdrietig!!
Cookie-instellingen beheren