Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Slachtoffer ongeluk Kruiningen geïdentificeerd

Toegevoegd: 01-03-2020, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De persoon die vanochtend levenloos werd aangetroffen in een sloot langs de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen is een fietser. Zijn familie is ingelicht, zo meldt de politie.


De man en zijn driewielerfiets werden rond 07.45 uur gevonden door een passant. Er werd nog met spoed een ambulanceteam ter plekke gestuurd maar het slachtoffer bleek al te zijn overleden. De politie stelde een onderzoek in en kreeg hulp van de brandweer bij het bergen van het slachtoffer en zijn fiets.

In de loop van de ochtend kon de identiteit van het slachtoffer worden vastgesteld. Zijn familie is inmiddels geïnformeerd. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er vermoedelijk sprake is geweest van een noodlottig ongeval. Ter plekke was vanwege het incident één rijbaan afgesloten. De weg kon rond 09.30 uur weer helemaal worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lilian Ars (5-3-2020 om 05:54)
Rust zacht mijn lieve lieve broer .x
Cookie-instellingen beheren