Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 45 km

Meer dan 70km per uur te hard over N62 Hoek

Toegevoegd: 01-03-2020, 13.00 uur
Meer dan 70km per uur te hard over N62 Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft zaterdag in de omgeving van Hoek de rijbewijzen ingenomen vanwege twee wegpiraten. Ze reden maar liefst 70 kilometer per uur te hard. Een andere weggebruiker werd van de weg gehaald omdat hij onder invloed van alcohol reed.


De twee hardrijders werden door de politie betrapt op de N62. Ze reden beiden afzonderlijk van elkaar maar liefst 70 kilometer per uur te hard. De politie wist de beide bestuurders aan de kant te zetten. De rijbewijzen van deze hardrijders zijn direct ingenomen. Vier anderen kregen vanwege een te hoge snelheid bekeuringen vanaf 250 euro.

Op de N61 was het niet een hardrijder maar een drankrijder die van de weg werd geplukt. De bestuurder in kwestie viel bij de politie op vanwege zijn slingerende rijgedrag. Ook deze persoon werd aan de kant gezet. Een ademtest wees uit dat de weggebruiker onder invloed van alcohol reed. Dit resulteerde in een algeheel rijverbod.

De politie bekeurde overigens ook nog vanwege het keren op een autoweg, het niet dragen van de autogordel en het gebruik van een mobiel elektronisch apparaat achter het stuur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-3-2020 om 19:35)
@JFK; een beetje overdreven opmerking nietwaar?? Hebben ze een ongeluk veroorzaakt? Heeft er iemand geklaagd over gevaarlijk weggedrag? Alles nee dus. Ik zie nog steeds hele volksstammen bezig met telefoons achter het stuur (dat zijn gewoon moordenaars DIE moeten ze rijbewijs en auto afpakken wegens poging tot moord) en dan nog hele volksstammen die nergens richting aangeven, ook levensgevaarlijk maar ook daar doen ze helemaal niets aan.
JFK (2-3-2020 om 14:58)
rijbewijs innemen voor 5 jaar, boete honderd euries per km. Vaker doen, goed initiatief!!!
Jose (1-3-2020 om 22:47)
Ko, vind je het raar dat ik niets maar dan ook helemaal niets snap van jou reactie?
ko verschuure (1-3-2020 om 17:09)
Die 70km is nog niks bij ons op de postweg in lewedorp waar je maar 30km mag word nog veel harder gereden.
Terneuzenaar (1-3-2020 om 17:07)
Men ziet de staatskas gespekt worden bedoelt u Ko?
ko (1-3-2020 om 16:23)
Men ziet wel ,hoe meer controle's,hoe veiliger het word op de weg.Of is er misschien geld te over bij de rijksweg beheerders,of de instantie's die hier over gaan..
Cookie-instellingen beheren