Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

'Gaslucht' blijkt afkomstig van gestolen brommer

Toegevoegd: 01-03-2020, 17.48 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een melding van een mogelijk gaslek bij de MediaMarkt in Middelburg kreeg vanmiddag een bijzondere wending. De geroken lucht bleek namelijk afkomstig te zijn van een gestolen brommer.


Nadat de melding rond 16.20 uur binnen was gekomen bij de hulpdiensten, rukten de brandweervrijwilligers van de post Torenweg met spoed uit. Brandweerlieden met perslucht om gingen in eerste instantie op onderzoek uit in het service center van de elektronicawinkel aan de Mortiereboulevard maar gingen later ook verder het pand in.

Naast de brandweer kwam ook een medewerker van netwerkbedrijf DNWG ter plaatse. De politie kwam ook met twee eenheden ter plaatse maar die hoefden aanvankelijk niet veel te doen. Dat veranderde toen rond 17.15 uur bleek dat de geroken lucht afkomstig was van een bromfiets die buiten naast de winkel stond.

Toen de politie de eigenaar wilde traceren, bleek dat de brommer in kwestie als gestolen geregistreerd stond. De politie heeft de Tomos in een busje meegenomen naar het politiebureau. De rechtmatige eigenaar zal over de vondst worden geïnformeerd. Rond 17.20 uur is de brandweer teruggekeerd naar de kazerne.

De MediaMarkt hoefde overigens niet ontruimd te worden en bleef tijdens het onderzoek gewoon open.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vreemd luchtje (5-3-2020 om 13:41)
als het het verschil tussen gas en tweetakt benzine niet ruikt dan adviseer ik eens naar een KNO arts te gaan
Piet (2-3-2020 om 10:49)
Wat een gedoe voor een brommer. Ik heb 3 tomossen maar die ruiken echt niet naar gas. Als de brandweer het verschil al niet weet tussen gas en benzine? Vreemde zaak en verspilling van overheidsgeld.
Cookie-instellingen beheren