Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 134 km

Felle uitslaande brand woning Vlissingen

Toegevoegd: 02-03-2020, 03.41 uur - Update: 06-04-2020, 20.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een leegstaande woning in Vlissingen heeft in de nacht van zondag op maandag een felle uitslaande brand gewoed.


Rond 03.10 uur werd de brand ontdekt in het pand op de hoek van de Hogeweg en de Nieuw Bonedijkelaan. Iets meer dan vijf minuten later werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand en zodoende gingen twee tankautospuiten en een hoogwerker op pad. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een uitslaande brand uit het dak.

Volgens de Veiligheidsregio stonden de zolderverdieping van de bovenwoning volledig in brand. Er is ingezet om uitbereiding naast de benedenwoning en buurpanden te voorkomen. Bij de brand kwam al direct de nodige rook vrij. De rookontwikkeling nam toe nadat van bovenaf werd geblust met behulp van de hoogwerker. Even na 04.00 uur kon de brandweer het sein "brand meester" geven. Er moest toen nog wel enige tijd worden nageblust.

Het huis waarin de brand woedde, staat al een tijdje leeg. De woning aan de Nieuw Bonedijkelaan zal, net als in totaal bijna 200 andere huizen rondom het Ravesteijnplein, namelijk op korte termijn gesloopt worden om plaats te maken voor nieuwbouw.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren