Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Sporenonderzoek dodelijk ongeluk afgerond

Toegevoegd: 02-03-2020, 15.49 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - Het sporenonderzoek naar het eenzijdig verkeersongeval met dodelijke afloop vanmiddag in het Zeeuws-Vlaamse Overslag is afgerond.


Een automobilist reed rond 12.50 uur vanuit de richting van België over de Provinciale Weg richting Axel. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestuurder met zijn busje in de berm om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. De ambulancedienst kwam met spoed ter plekke maar het slachtoffer overleed ter plaatse.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De uitkomsten zijn nog niet bekend maar het onderzoek ter plekke is wel afgerond. De Provinciale Weg is nog altijd wel volledig afgesloten voor alle verkeer omdat de berging van de auto nog moet plaatsvinden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (5-3-2020 om 17:57)
Hoeveel doden moeten er nog vallen op deze weg . Is ook niet normaal meer hoeveel er hier te hard rijden . Overheid doe er eens wat aan
Cookie-instellingen beheren