Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Slachtoffer Overslag is 65-jarige Terneuzenaar

Toegevoegd: 02-03-2020, 17.24 uur
Het slachtoffer reed op de Provinciale Weg met zijn busje tegen een boom.
Het slachtoffer reed op de Provinciale Weg met zijn busje tegen een boom.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - De man die vanmiddag om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval in het Zeeuws-Vlaamse Overslag is een 65-jarige inwoner van Terneuzen. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.


De automobilist reed rond 12.50 uur vanuit de richting van België over de Provinciale Weg richting Axel. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestuurder met zijn busje in de berm om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. De ambulancedienst kwam met spoed ter plekke maar het slachtoffer overleed ter plaatse.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De uitkomsten zijn nog niet bekend maar het onderzoek ter plekke is wel afgerond. De Provinciale Weg was vanwege het onderzoek en de bergingswerkzaamheden tot ongeveer 16.00 uur volledig afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (2-3-2020 om 19:48)
Vreselijk om zo om leven te komen,als je de auto ziet is het zeer hard aangekomen bij deze wensen we de famielje veel sterkte toe die dit moeten mee maken.
Cookie-instellingen beheren