Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Bakwagen belandt in droge sloot N61 Biervliet

Toegevoegd: 03-03-2020, 08.00 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Langs de Middenweg (N61) tussen Hoek en Biervliet is vanochtend een bakwagen in een vrijwel droge sloot terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur. Toen de bestuurder van de bakwagen éénmaal in de drassige berm belandde, kon hij niet meer terug de weg op komen. Het voertuig kwam een stuk verder in de greppel tot stilstand. Het ongeluk werd gemeld als zijnde met letsel maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Na de melding van het ongeluk zette Rijkswaterstaat één rijstrook af. Bergingsbedrijf Kuzee kwam met twee wagens ter plekke om de bakwagen veilig op de weg te kunnen trekken. Het voertuig kon rond 08.50 uur worden weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kirstin (5-3-2020 om 18:01)
Toevallig weet ik wat de rede is ... voor de mensen die conclusies gaan trekken . Deze jongen rijd gewoon altijd zoals het hoort maar heeft een klapband gehad en daardoor in de sloot beland . Heel knap dat hij hem recht heeft kunnen houden
Barry Biervliet (3-3-2020 om 20:51)
.... Er is hier om half 6 vanmorgen gestrooid....dat weet ik, want toen stond ik m'n ruiten te krabben, in biervliet!
Liesje (3-3-2020 om 20:22)
@forens. Ik reed een half uurtje na 't ongeval in tegengestelde richting, en ja, er wordt niet gestrooid. Toch was het niet glad, en zoals ik al zei, hij is pal rechtdoor gereden in plaats van de bocht te volgen, dat heb ik goed kunnen zien vanavond toen ik naar huis reed. Had dus niets met een gladde weg te maken, dan zou je slingeren zien op de weg en in de berm.
AntiGSM (3-3-2020 om 20:19)
@forens: ik lag al niet meer in mijn bed, ik werk ook. Maarruh glad op zo'n rechte weg is geen enkel probleem! Of je moet ineens een ruk aan je stuur geven. Nog een detail: als dit de oorzaak geweest was dan hadden ze dat wel vermeld! Er is die dag verder geen enkel ongeluk door gladheid gebeurd (tenminste niets wat er hier vermeld wordt...). Of is Forens de bestuurder die dit als reden opgegeven heeft i.v.m de verzekering?
forens (3-3-2020 om 18:11)
Voor degenen die het zo goed DENKEN te weten wat de oorzaak is.........toen jullie nog in bed lagen was het op verschillende plekken glad........ook op deze prachtige weg
Nel (3-3-2020 om 15:30)
Nee Jacob onbekende oorzaak heet dat
Cookie-instellingen beheren