Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 431 km

Man aangehouden na zware mishandeling Middelburg

Toegevoegd: 03-03-2020, 11.03 uur
Man aangehouden na zware mishandeling Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond een 24-jarige man aangehouden op verdenking van zware mishandeling.


De verdachte kreeg rond 22.30 uur aan de Laurens Stommesweg onenigheid met een 45-jarige man waarna een vechtpartij ontstond. De 45-jarige man liep hierbij diverse steekwonden op. Hij is vermoedelijk met een mes gestoken. Het slachtoffer heeft medische hulp gekregen en deed aangifte. De politie heeft hierop de 24-jarige verdachte aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

De verdachte is ingesloten en de politie doet verder onderzoek naar het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-3-2020 om 21:39)
Ollander: Waar is dit allemaal op gebaseerd ?? Getuige of last van een grote duim ?? En voor de rest lijkt me de term geraaskal van toepassing..
Willem den Ollander (4-3-2020 om 17:29)
Een land welke zijn grenzen niet bewaakt is verkeerd bezig. Zo'n land is Nederland. Zet onmiddellijk GRENSBEWAKING terug in werking. Waar komt u vandaan? Waar gaat u heen? Welke is uw bagage? Zo ook, welke is uw boodschap? Grenzen dicht heeft warachtig wel nut voor een land als Nederland. Als er niets gebeurd gaat Nederland volledig naar de donder. Zou een schatrijk persoon zijn deuren niet op slot doen dan ,dan word hij ook leeg gestolen.
Mijn mening (3-3-2020 om 11:38)
Lekker volk tegenwoordig in Nederland, van mij mag de dader direct op de elektrische stoel (Maar dat is mijn mening).
Cookie-instellingen beheren