Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Verdachte steekpartij Loskade voorlopig vrij

Toegevoegd: 03-03-2020, 18.37 uur
De politie deed ter plekke onderzoek naar het steekincident.
De politie deed ter plekke onderzoek naar het steekincident.
© Foto: Roland de Jong (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag de voorlopige hechtenis van de 18-jarige Middelburger N. S. geschorst. S. zit inmiddels drie maanden in voorarrest op verdenking van poging doodslag op een 21-jarige plaatsgenoot.


Dat gebeurde in de avond van 9 december vorig jaar ter hoogte van Hotel Nieuwe Doelen aan de Loskade in Middelburg. S. zou daar ruzie hebben gekregen met het slachtoffer omdat die ooit eens 'iets' in zijn drankje had gedaan. Bij de vechtpartij die daaruit ontstond werd het slachtoffer in elkaar geslagen en met een mes in zijn rug gestoken. S. ontkent dat hij heeft gestoken en volgens zijn advocaat was dat ook onmogelijk omdat S. door anderen werd vastgepakt en dus onmogelijk kon hebben gestoken. S. kon nog dezelfde avond worden aangehouden. Twee minderjarige medeverdachten werden kort daarna opgepakt. Ook zij lopen al dan niet met een enkelband in afwachting van hun berechting vrij rond.

De zaak wordt 7 mei inhoudelijk behandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blikje cola (4-3-2020 om 17:55)
@energie drankje, Waarom acht u een verklaring van een verdachte direct als de waarheid? Daarnaast is het volslagen stupide om een delict goed te praten dat iemand bijna fataal kan worden, toont uw intellectuele capaciteiten ook mooi aan. ondoordachte domme reactie. Ik krijg de kriebels als ik besef dat mensen zoals u ook stemrecht hebben.
energie drankje (4-3-2020 om 13:51)
Tja, als je "iets" in mensen hun drankje doet weet je dat je problemen krijgt...Ik weet het is vaak niet te bewijzen maar het komt gewoon voor. Lieden die dat doen zijn duidelijk gevaarlijk crimineel gestoorden die mogen van mij een slecht einde vinden en ik heb een beetje moeite om dergelijke personen dan als slachtoffer neer te zetten.
Wim (4-3-2020 om 07:48)
Hij kan wel ontkennen maar iemand zal het toch gedaan hebben,dus ik denk dat de dader drie maanden heeft gekregen,of die vrijstelling wel terecht is,een jongen vermoed ik met en kort lontje
Cookie-instellingen beheren