Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto's beschadigd bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 13-12-2006, 19.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Seissingel in Middelburg zijn woens-dagmiddag enkele auto's beschadigd geraakt. Eén persoon raakte gewond.

Rond half zes kwamen ter hoogte van de parkeerplaats bij de Seisweg enkele personenauto's en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Het ongeval vond plaats toen een 32-jarige Middelburger vanuit de richting van Klein Vlaanderen in de richting van de Sandberglaan reed.

Bij de verkeerslichten met de Seissingel merkte hij te laat op dat het verkeers-licht op rood stond. Zodoende botste de man op een voor het verkeerslicht wachtende 26-jarige Middelburgse automobilste. Zij botste vervolgens tegen een voor haar staande personenauto. Deze werd bestuurd door een 48-jarige Vlissinger.

De 26-jarige vrouw is met nekklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Drie voertuigen moesten worden weggesleept. Als gevolg van de aanleiding ontstond de nodige verkeershinder.

 

De politie heeft het verkeer ter plaatse omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750