Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 98 km

Brommobiel belandt in sloot bij Zaamslag

Toegevoegd: 05-03-2020, 17.11 uur
Door: Tim Koster

ZAAMSLAG - Bij Zaamslag is donderdagmiddag de bestuurder van een brommobiel met zijn voertuig in een sloot terecht gekomen.


Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur ter hoogte van de Rondweg (N290). De bestuurder verloor in een bocht vermoedelijk de controle over zijn voertuig. Het voertuig kwam uiteindelijk, op zijn zijkant, in een sloot tot stilstand. Een ambulanceteam kwam ter plekke maar de bestuurder raakte niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig uit de sloot getakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel Klaassen (bestuurder van het voertuig (8-3-2020 om 20:27)
Dit was geen eenzijdig ongeval , Ik ben samen met mijn vrouw. En de kat waarmee wij op de dierenkliniek waren geweest in Terneuzen , en werden ter hoogte van de rotonde vvan Zaamslag dde sloot ingereden door een bestelwagen ,die van de rotonde met redelijke vaart afkwam , ik had net ingehouden voor een wagen die afsloeg , bij optrekken stond ik voor ik het wist in de sloot
Willem (6-3-2020 om 14:42)
Brommobielen horen niet thuis op de openbare weg,Koos Spee( voormalig verkeersofficier van Justice) was er ook zo op tegen. Weg met die ondingen.
AntiGSM (5-3-2020 om 21:46)
Let op, nu komen de reacties: zal wel ontiegelijk hard gereden hebben enz enz! En dat met een brommobiel!
Cookie-instellingen beheren