Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man (19) uit Kapelle aangehouden voor drughandel

Toegevoegd: 05-03-2020, 17.31 uur
Man (19) uit Kapelle aangehouden voor drughandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - Een 19-jarige man uit Kapelle is woensdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij verschillende soorten drugs bij zich had in zijn auto. Hij is aangehouden als verdachte van handelen in verdovende middelen.

Twee surveillerende agenten reden over de Albert Joachimikade in Goes toen zij de auto waarin de man zat besloten te controleren. De auto stond stil op een parkeerplek. Bij aanspreken van de bestuurder oogde hij alsof hij onder invloed was. Op de vraag of de man drugs bij zich had antwoordde hij bevestigend.

Hierop hebben de agenten, met toestemming van de bestuurder, de auto doorzocht. In de auto werd een plastic zak met 36 gram hennep en 3 gram cocaïne aangetroffen. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Ook een honkbalknuppel die de agenten in de auto vonden is in beslag genomen. Deze wordt aangemerkt als verboden wapen.

De jongeman is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij worden gehoord over de hem ten laste gelegde feiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (6-3-2020 om 06:17)
Voortaan maar gaan werken voor je centen....klinkt als niet geschikt voor drugsdealer